|
lejla80 -> RE: Bebe od 0 -1 godine (17.9.2011 10:43:19)
|
Jutro drage moje..kako ste mi svi redom..jesu li nam bolesne bebice ozdravile?? Ja evo jedva uspavah ovog svog,do sada je trebao drugi put da se uspavljuje..Vrlo tesko nam to u zadnje vrijeme ide kad sam ja s njim. A je postao prava maza, samo bi plizio po meni, cak se i uspava tako sto se nasloni na moje grudi i zagrli me..Tek sad primjetim da me pozeli dok sam na poslu, a vala pozelim i ja njega pa ga pustim da zanovijeta.. Esmina vidim i Salku uhvatilo mazenje hehhehe..Kako ti izdrzavas,stizes li sve..hehehhe Kod mene kuca haos zivi,stvarno ne mogu jos i nju stalno glancati a evo sad umjesto da se uhvatim krpe ja na forumu..pa dobro,moram i ja malo dahnuti[sm=smiley36.gif] Skvo dobro nam dosla sa svojim preslatkim sincicem Helena draga pa dokad misli ta tvoja cura dojiti po noci...pa dobro ti uopste hodas..Moj ponekad prespava noc pa ja napunim baterije..Inace sam bljak poslije posla,neki dan se cak zapucala u neku zenu usput,mozes zamislit u kakvom sam stanju bila..a sto je najgore, nekakva nana bila..uhh kud bas u starog insana...
|
|
|
|