Malenaoduvijek -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (26.7.2011 23:18:15)
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: Lady26 Ne mozes se tako prepustiti, pa tek si na pocetku, sta ce biti za mjesec-dva?! Zaboravi to da ce te Lana "popustiti" pa ti si njena mama, i da cetvoronoske hodas moras biti ok za nju, i da je pomazis i nasmijes joj se i poigras s njom....vjeruj da niko nije kao mi, niti nas neko moze zamijeniti... Sto kaze Marijanna misli malo pozitivnije....trzni se... [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] e vala i ti znas lupnuti, pa naravno da sam tu za nju, ko ce drugi ako necu ja, ja je moram nahraniti i zabaviti, nema ko drugi, al govorim kako se trenutno osjecam i da se brinem sada zbog svog stanja prvenstveno zbog nje, da sam ja sama ne bih toliiko, ja sam u prosloj trudnoci 7 dana bila u bolnici na infuziji, ko ce onda brinut o njoj ako do toga dodje.... teacher vidis kako negativno mislis, jbt izvini ali moram ti ovo reci. meni se prvo dijete rodilo i zavrsilo na pedijatriji nakon 72 sata i bio punih 20 dana gore, vjezbe radio do svoje pune dvije godine.. i sta sam ja trebala reci, ne ja necu vise djece znas sta cu ja ako mi drugo dijete bude isto tako prva trudnoca mi je bila rizicna radila sam do kraja iako sam se morala cuvati, ali sa Igorom sam bila pozitivna i nijednog trenutka nisam mislila negativno. stvarno prestani da iscrtavas sebi neka horor desavanja i misli pozitivno i radi sebe i LANE i bebe koji nosis.... ti se sada ljuti ali ja sam ti morala reci.
|
|
|
|