teacher75 -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (27.7.2011 8:33:04)
|
IZVORNA PORUKA: Lady26 IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: Lady26 Ne mozes se tako prepustiti, pa tek si na pocetku, sta ce biti za mjesec-dva?! Zaboravi to da ce te Lana "popustiti" pa ti si njena mama, i da cetvoronoske hodas moras biti ok za nju, i da je pomazis i nasmijes joj se i poigras s njom....vjeruj da niko nije kao mi, niti nas neko moze zamijeniti... Sto kaze Marijanna misli malo pozitivnije....trzni se... [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] e vala i ti znas lupnuti, pa naravno da sam tu za nju, ko ce drugi ako necu ja, ja je moram nahraniti i zabaviti, nema ko drugi, al govorim kako se trenutno osjecam i da se brinem sada zbog svog stanja prvenstveno zbog nje, da sam ja sama ne bih toliiko, ja sam u prosloj trudnoci 7 dana bila u bolnici na infuziji, ko ce onda brinut o njoj ako do toga dodje.... Lupnuti?! Pa ti si tako napisala, ja znam sta sam procitala i to komentarisem....ali ocigledno je najbolje ne komentarisati! Samo citam sta pises...Ja svoju hranim i zabavljam jer tako zelim, a ima i tatu koji moze sve to.... bolje je onda da ne komentarises, jer ovo nije lijepo kako si napisala, ispadoh ja nemajka ako mi trenutno nije do igre ni zabave i ako zelim da se odmorim i naspavam malo. ako dijete nece tati nego mami i vristi 24 sata samo mama, mama i otima se kad je tata uzme i pokusa zabaviti, hoda za mnom i gleda me dok povracam, sta treba da radim. nisi u mojoj situaciji, kada budes ona komentaarisi kako volis da se zabavljas i igras sa djetetom dok jedva stojis na nogama i povracas
|
|
|
|