Anoniman -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (26.1.2011 9:48:33)
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: Lady26 IZVORNA PORUKA: bebac2 IZVORNA PORUKA: Lady26 Kad ste spomenule pahuljice koje jedu vase bebice, citala sam temu al nista nisam nasla...mogu li one jesti muesli ili sta vec Kupila sam joj babylove proso, babylove 3 vrste zitarica (ono u prahu i pravi se sa mlijekom), ali me zanima sta jos smije, ima skoro 14mjeseci (mada ne pratim puno tablice, probala sve i svasta) moj bebac odavno jede muesli, ali ja zitarice kratko prokuham da omeksaju i onda umiksam sa vocem, ponekad dodam malo jogurta ili mlijeka. babylove proso smo kupili ali nam stoji neiskoristen jer je fakat neukusan, ni slatko ni slano Ja k'o svabo trajlalalala, koje muesli, mislim na pakovanje, marku i sl., ja bih isto Lani kupila ali ne znam koje, od milion ponudjenih ne znam koje smije a koje ne... i mene ovo zanima! ma mislim da moze bilo koje...samo mozda izbjegavati s orasastim plodovima...imaju obicni...samo zob, s vocem suhim ili cokoladom..one vec sve to smiju..pogledajte police za dijabeticare...ili u dm-u...mada citam tekst jucer, koliko je zapravo pogresno to djetalno hranjenje...po najnovijim studijama djeci vec od 4 mjeseca treba uvoditi cvrstu hranu...dakle sve ono sto se do nedavno mislilo pada u vodu ja sam uzimala od nestle cornflakes s medom...jako su ukusne...mada A. ni to nece...on je na onim rizinim pahuljiama s okusom cokolade...to voli
|
|
|
|