Malenaoduvijek -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (5.3.2011 11:42:39)
|
IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR Gdje ste, spavaliceeeeeeeeeeee.....budjenjeeeeeeeeeeeeeee [sm=smiley36.gif] Nema spavanja [sm=smiley36.gif] Mi smo poranili...opet se ustali zapišani užasno, nije ni čudo što ne može više spavati, a ja ne znam više šta da uradim po tom pitanju. Sinoć pred spavanje joj čak nisam dala ni da pije, ali je svejedno popila 2 bočice tijekom noći. Pelena 5 niti jedna ne može to da podnese i evo skoro već 2 mjeseca ujutro je uvijek mokra. Eh, sad, ja sam sa og[sm=smiley36.gif] romnim upitnikom zbog toga, jer ona pije tekućine koliko pije već odavno, bočica prije spavanja i bočica tokom noći, i dok smo nosili 4-ku to se dešavalo fakat rijetko, ali evo zadnje vrijeme ama baš svako jutro je mokra i ne znam zašto [sm=zmeden.gif] dancic, evo da se i mi tuspasimo. Mya znas sta ja stavljam svojima u pelenu preko noci jer ni jedna ne moze izdrzati, one uloske vir skroz pamucne sa mrezicom imaju i oni boni ali skroz pamucni jedan ili dva i jedino tako su djeca suha.jedno vrijeme sam stavljala presavijenu pamucnu obicnu pelenu ali oko toga puno posla pa mi lakse ovako. jer i ja nema koje nisam pelene probala i ovo mi je jedino pomoglo. E, vjeruj mi da jutros razmišljam o pamučnoj peleni. Svakako ću probati s tim ulošcima. Dadada, nije van pameti i da joj ne stegnem dobro, ali sinoć mislim da jesam. Kad smo kod tih pelena da vas pitam je li vi one trakice ljepljive stegnete toliko da budu jedna preko druge? Nadam se da ste shvatili pitanje [sm=smiley1.gif] ne bas...ali skoro[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ..koliko god mogu...ipak one imaju sastrane onu gumu tako da se mogu siriti i opet vracati ja imam jednu guzu koja je bucka i opet nekada bude mokar bez obzira koliko stegnem i jednu kao dva klikera i isto se desava, aprobala sam i ja i vece i manje pelene i sve moguce ali nista ne pomaze osim ovog gore napisanog
|
|
|
|