Lulu_08 -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (5.3.2011 22:32:02)
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 znaci i nama se nadati ludilu kad krenu trojke i cetvorke[sm=smiley13.gif] a inace, lana je bila danas popodne nemoguca. razumijem te, salmy, u potpunosti., nisam navikla na nju takvu. isle smo u importane, poludjela je u onoj radnji s igrackama dole. uhvatila se onog bicikla od 110km i ne pusta ga (kud ne nadje sta jeftinije, kupila bih joj). gurala ga pa cak i iz radnje izasla s njim. nece da ga pusti, nista drugo ne gleda, jedva sam je otrgnula, vristi, baca se, hoce biciklo. morali smo ga sakriti u radnji da se ne vidi s mjesta gdje smo poslije pili kafu. pa hoce u auto na zetone, stavila je malo, hoce da je uzmem. ledja mi otpala, na kraju sam je pustila da puze po podu, mogu mislit sta su ljudi okolo pomislili. a prijatelji s nama bili sa curicom par dana starijom od lane i nije se cula! cim smo dosle kuci zaspala je, tako da mislim da je bila nervozna zbog toga, nadam se da nece uvijek tako da me bruka na javnom mjestu Ma ljubi nam Lanicu puno! Umorilo se dijete od one silne odjece, djece i zena na BBu danas hehehe.. Neka ona fino odmara sada a i mama, pusti RR idi lezi i odmori ta ledja! P.S. kako je svekar? Da ne idem OT, ljubim svu djecicu a mama veliki [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|