aida. -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (16.3.2011 11:30:04)
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: aida. Ja se pogubila kako je ova tema aktivna, nikako propratit sve [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Gusimo se u gostima pa nemamo kad nizasto [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ni ja nemam vremena da sve pratim uletim povremeno ko neki padobranac[sm=smiley36.gif]sretan rodjendan erolu![sm=smiley1.gif] Hvala sreco [sm=smiley31.gif] mala86, dadada, marinci, hvala [sm=smiley1.gif] felix ajde i ti bujrum [sm=smiley36.gif] ma pravo veselo, cini mi se da mi nema niko od 2 poslije ponoci ujutro do 10 pa opet sve ponovo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ali neka, sve je to zog mog momcine a i sretna sam kada vidim koliko mnogobrojno drustvo imam... Srce ko kuca uz toliko prijatelja [sm=smiley1.gif] Hannice preslatka je [sm=smiley36.gif] noa Sretan rodjendan [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] dobrodosla u klub "raspadnutih" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Vidim pricate o ishrani, moj guzi sve hoce, za sad, stvarno nemam problema, od karfiola, brokule, jaja, sireva, mlijeka, do cokolina (mada mu rijetko dajem) i svako voce... Svi mi govore ne znas koliko si sretna sto ne ganjas dijete da jede [sm=smiley36.gif] Ne vegetim mu nista, nisam mu davala salame, hrenovke i to... Sta ja znam, nisam toliko ni protiv, ali moze i bez toga... Kad bude veci svejedno ce garant sam trazit, bolje sad dok je manji nek ga obidje... Nervira me kad mi neko kaze sad ti jede spinat a vidjet ces cim uzna nece htjet nista sto je zeleno [sm=hudicek1.gif] Jucer smo se vagali i ima 11.5 kg... Dr. mi kaze da je to za njegov uzrast idealna tezina jer rodjen je sa 3,850 tako da je sad bas utrostrucio tezinu kako i treba [sm=smiley1.gif] Sinoc mamin sin prespavo cijelu noc... [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|