Anoniman -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (16.3.2011 12:13:42)
|
Sto se tice i voca i povrca ja ani sve imam, povrce svekar i svekrva uzgajaju, eko program, pa sa kupila i jedan dodatni zamrzivac jer mi je to zdravije nego da kupujem sada, a voce tipa breskve, kajsije, sljive, tresnje, grozdje i ostalo sam ja konzervisala u tegle, tako da imam jos, i to joj dajem. Ona hoce svo voce i povrce, sta god da joj dam. Ona nece mlijeko osim u mlijecnim kasicama, izbjegavam cokolino, ali joj dam ponekad i njega. Dajem joj one mlijecne Hipp kase i Nestlle, a sad mi je sestra iz BG poslala Milupinih dosta tako da me snadbjela za dva mjeseca sigurno, a najvise sam odusevljena sa 7corn milupin, moze sa obicnim mlijekom, adaptiranim i sa jogurtom, Ana toga moze kilogramima pojesti. Ja ananas obozavam, ali sad ne smijem da ga jedem zbog kontrakcija, ali ga Ani redovno kupujem, pa po nekad kad se dobro osjecam po malo pojedem, ali tugujem gledajuci ga a ne smijem ga pojesti, a pojela bih dva odjednom da ikako mogu [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|