Malenaoduvijek -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (17.3.2011 13:05:41)
|
ljubice oje evo i mene, noc nam je bila koliko toliko mirna, ja njemu pred spavanje pola voltarena i fino ga u kadicu stavim i sirce na noge i spusti se odmah temp. onaj lupocet je .ranje pravo, ne djeluje kod moje djece uopste. mucila sam ga prva dva dana s njim, samo po noci po pola voltarena dam, a djete ne moze glave drzati. a mi smo sada zvanicno na garamicin inj., 10 dana. ali kako je juce jednu primi odmah temp 38,6 jutros ne ide preko. dala mu kasiku dalsy-a prije dr i kako je dosao spava. ja sam odradila komisiju, dobila jos 30 dana bolovanja, tako da sam sad mirna. moram malo procitati o ovom antib. ovo je dobro jako ali stacu kad nista ne pomaze drugo. jelena pravo mi je zao, to kao kod nas. njemu je malo grlo crveno ali ne moze od zubica i grla biti 40 temp. ja bi je odvela dr uradite barem crp pa da vidis, mozda joj je i urin hajde znaj. a smijes li ti njoj dati voltaren, barem po noci. lady ne daj se vidim da si mi bolna i ja sam ko nesto, da ne lajem. a vidite kakvo nam je vrijeme dobro smo ikako normalni. a jesi probala da joj das prospan da joj malo smiri taj kasalj da joj ne bude tako nadrazeno grlo. a ovaj caj gdje kupujes, u nekoj privatnoj apoteci u rs-u jeli? ja isto mrzim povracanje i ne znam povracati, ali moji srecom nisu skloni povracanju. kad mi je igor imao bronhitis dr me stalno pitala jeli povratio slajm, a on nista njemu je samo na kaku izlazilo. vidim ostale bebice su dobro to mi je drago, samo se drzite. teacher bas mi je drago za prve lanine korake .
|
|
|
|