Anoniman -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (17.3.2011 16:34:33)
|
Jutros joj skocila temperatura na 40,5 stavim joj cepic voltarena i posle sat i po samo spadne na 39,5. odvedem je dr, kaze trojke, cetvorke gornje i donje dvojke krenule, grlo vrlo malo upaljeno, nemoguce da je od toga tolika. Da nam da izvadimo CRP, leukocite sa krvnom slikom. CRP na gornjoj granici, leukociti mirni, a u krvnoj slici neki hepek povisen vise sam zaboravila i koji i kaze to moze biti podmuklo i to moze izazvati kod temperatura febrilne šokove, tako da ni sekunde je ne ostavljamo bez nadzora, da uhvatim urin i odnesem veceras do sedam, ako ne prodje temperatura do sutra a urin bude ok onda da joj dam ceklor, ako zrin ne bude valjao ujutru odmah kod nje. I dalje nam temperatura ne pada ispod 39. Popizdila sam u laboratoriji izvadili joj krv i govore ekaj deset minuta, da bi ona posle pola sata izasla i kaze pa niste mi rekli da imate i crp, pa reko pisalo je na uputnici trebali ste procitati, te jadno dijete opet boli i dva sata je neprestalno jecala... ebem ti nase zdravstvo i nase osoblje, a da ne kazem da sam za cito crp i leukocite cekala puna dva i po sata, a znam da je potreban sat da se urade, ma sramota u svakom smislu, htjela sam se dole sa njima biti koliko sam popizdila.
|
|
|
|