teacher75 -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (7.4.2011 23:24:31)
|
IZVORNA PORUKA: Lady26 Ja vam moram pricati....tek sam se vratila sa CUM-a.... Bila sa Lanom kod prijateljice u komsiluku, posvadjala se ona sa muzem i nije joj dobro, hajd ja odem...curi nije dobro ima cistu na mozgu ne smije se sekirati, a place....krenula u wc da se umije, samo vrisnu moje ime i onesvijesti se, udari glavom od stok...dodje njena svkrva, ja je dozivala, umivala je vodom, ma nema sanse dozvat, zovem hitnu kazem tako i tako da dodju sto brze, u medjuvremenu je dozovemo i taman da legne na kauc pade opet...i krenu povracati...Lana mi poce plakati vristati, prepala se, ja nju drzim u rukama tjesim je a ovu cuvam da moze povratit.....u tom stizu iz hitne (za 3min su dosli, hitna-svrakino relacija), ja zovnem moju svrkrvu da uzme Lanu i s njom gore...jos par puta se onesvjestila, povracala, snimala glavu...pa nuerologu....mislim da mi je pola zivota skratila.... Maloprije smo stigli, Lana zaspala, kaze sveki jedva, trazila me dozivala...dusa moja, na to sve meni samo ona u glavi koliko se prepala... Izvinite ali morala sam....sad sam i popila tabletu za smirenje i za glavu.... [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]uh, bas uzasna scena, mogu mislit kako si se nasekirala!
|
|
|
|