DM -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (8.4.2011 12:28:58)
|
Sve dotle dok ne budeš ti cjenila to što radiš kući-neće ni on tm! sjeti se one priče(mislim da je negdje u vicevima) kad je muž ženi prigovarao da ništa ne radi, pa ga sljedeći dan haos dočekao kad je s posla došao......i ona mu rekla (ne znam citirati) e danas nisam radila ništa od onoga što radim svaki dan........ I tebi je san potreban isto k'o i njemu, i ti imaš posla ist'o k'o i on! gdje je tvojas pauza, gdje je tvoj godišnji....a njima(mislim pojedinim muškarcima) sve to pali, on mora na posao i mora spavati u drugoj sobi, a ti-pta ćeš ti, tebe čeka samo repriza te noći opet ujutro! I ja ne radim, mm radi i imam dvoje djece, ovaj mlađi još noć nije prespavao uopšte, a kamoli u svom krevetiću, zna toliko plakati da probudi starijeg u drugoj sobi, ali mi još nije na pamet palo da ja i mm spavamo odvojeno! To je bračni krevet(jest da nam se još jedan član prišlepao[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) ali on tu treba da spava, sa mnom!!!!!!!!! Ode i on nekada, ali vrlo rijetko (i to kad se dogovorimo) da odspava u dnevnoj, ali isto tako i ja imam trenutke kad se moram odmoriti(kao jutros-on im je pravio doučak,prao guze, a mene je san jednostavno srušio!
|
|
|
|