Mala Selma -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (21.4.2011 14:29:11)
|
Dobar dan drage moje... ja sam bas [sm=smiley13.gif], A. od bezazlene prehlade, danas na kontroli su ustanovili upalu pluca sa lijeve strane i bronhitis, dobio je Pancef 1xdnevno, fluimukan 3x1 i inhalacije 3x, bas sam [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif].ovo je prvi put da je bas bolestan i da pije antibiotik i to bas da bude upalu pluca, strasno, bas sam tuzna jakooo.U ponedeljak sam ga vodila dr., jer je imao predvece tem 38,7 i dr. mu da Ceklor jer je vdio da ima upau zdrijela, i hajd pio do danas i danas kontrola i evo sta nas snadje[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif].Juce je poceo da kaslje jako, imao je i tem, ubrzano disanje i vidm ja nije nesto ok.Danas je bila druga dr. i hvala Bogu da je bila, jer sama kaze nazalost moam promijeniti terapiju svog kolege, koji nije ustanovio pravu dijagnozu[sm=smiley19.gif]strasno [sm=smiley19.gif] Eto nadam se da cemo biti bolje, prvi put se susrecem sa ovim stvarima i nadam se da cu moci doci u nedelju ipred BBI u 14,00 sati za nasu Nejricu[sm=bravo.gif]
|
|
|
|