Anoniman -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (21.4.2011 16:51:16)
|
Lady dok ima smole u usima znaci da je dijete zasticeno od upale... E sad drage moje da vas pitam, znam da nije ovo tema da ima posebna, ali ovdje ce mi neko brze odgovoriti, na svu muku meni maloprije teta koja nam dolazi i cisti kaze da je malo placam [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] , a ona sama predlozila da dolazi svaki dan po malo za tu cijenu i ja joj kazem to je malo, ona mi kaze pa na kucnom ste pragu ne trosim obucu...bla...bla... i ja joj na kraju kazem da ce dolaziti dva puta u sedmici po 3-4sata za 50KM sedmicno, jedan dan usisa i pobrise prasinu, drugi dan pegla. Ni jednom nije ostala duze od tri i po sata, a u ta tri i po sata je sto je i popila kafu i odmorila, znaci da budem realna ni tri sata intenzivnog rada nema, s tim da gotovo svaki put povede svoje dijete sa sobom jer nema kome da ga ostavi, dijete jeste mirno stvarno. kad sam ja izracunala 6 sati 50km sedmicno dodje joj da joj je sat vremena gotovo 8,5KM je li to malo???? Mislim da je i puno, a ne malo, ali eto njoj je malo, jer sam racunala, evo sat vremena se prebiram po glavi pa da radi u drzavnoj firmi nema toliku satnicu, cak neki ni sa fakultetom nemaju toliku satnicu. Mm prvo rekao da joj povecam, ali posto me dva puta zeznula i nije dosla na obecani i dogovereni dan, a radi nepune tri sedmice i nije mi javila da ne dolazi,a u poslednje vrijeme poal prasine ne obrise, onda sam sa mm zakljucila da je najbolje da je cas_tim 50km i kazem da vise ne dolazi. Molim iskreno, neutralno misljenje jesam li pogrijesila? Jednom je pricuvala Anu 2,5 sata i za to sam joj dala 30KM.
|
|
|
|