teacher75 -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (21.4.2011 21:58:06)
|
IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: Lady26 Bio mi je tata veceras, i Lana ga "ne poznaje" nazalost, jer se jako malo vidjaju, ona je iovako kenjkava i nervozna, on navalio na nju, pa da se igraju a ona...samo bjezi, pisti, kenjka, place...i sjede na biciklo, hajd on ce je vozati, guraju se tamo-ovamo...dodje do radijatora ledjima, on krenu prema njoj a ona se izvi unazad i direkt potiljkom od radijator, kod mene su oni zatvoreni osim pri vrhu a tu su tanki i ostri, meni soljica sa kafom automatski ispala iz ruke, sreca bi topla, skocila sam preko mm (a on SJEDI kaze, nije nista nije nista, evo ruzi tajo radijator [sm=smiley7.gif] [sm=smiley7.gif] ) otela je tati iz ruku, ona ne dolazi do daha uopste, ja je stipnem malo tek je onda ispustila glas, vristala, suze krokodilske....jedva sam je smirila, ima veliku cvorugu [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] ... poslije je bila ok....tata joj opet prilazi ona pisti, rekoh ne diraj je, vidis da nece! Zbog tebe je i udarila glavom....On je samo pusti i sjede, brzo je i otisao ali je imao dogovor....Bi mi zao sto sam to rekla ali istina je....ne smijem ni misliti sta se mogo desiti.... ja ovdje opet sebe prepoznajem...sebe i mog tatu moras i ti shvatiti da ni on ne zan sta radi...volio bi da vam je blize...da je vise sa vama...sa Lanom...a Lana osjeca sigurno i tvoju nervozu...jer ga ni ti nevidjas cesto...sljedeci put izadjite negdje vani...idite u zoo...steta bi bila da nema dedu jos jednog...pa iako je nevidja svaki dan lana se uzasno boji mog svekra, inace je u zadnje vrijeme u fazi bjezanja od stranaca a prije je htjela svakome. meni ga zao pravo, jos sada kada je tesko bolestan, a lana nece ni da mu pridje i sve bjezi od njega. mozda i osjeca napetost i nesrecu. nece ni svekrvi, i njoj rijetko da da je uzme, dok moju mamu voli pravo, al to je zato sto moja mama dodje bar 3 puta sedmicno a oni skoro nikako nama ne dolaze, mi njima odemo mozda 2-3 puta mjesecno, pa ih dijete zaboravi. sa zaovom je malo opustenija, valjda zato sto je mladja. inace drugacije dozivljava mladje ljude. tinejdzere, srednjoskolce voli pravo, sama im prilazi, smije im se, umiljava se, nema nikakvog stida, dok od starijih zazire i bjezi
|
|
|
|