teacher75 -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (9.5.2011 23:01:57)
|
IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: teacher75 bambi09, dobri ti sve stize da postrojis[sm=smiley36.gif] ne znam sta fali krompiru[sm=zmeden.gif] jede ga otprilike svaki drugi ili treci dan u kombinaciji s drugim povrcem i mesom. ostale dane je riza s povrcem ili mesom. probala dati makarone i spagete ali nece. piti i pizzu probala i pojede malo. nista drugo mi ne pada na pamet sto bih joj mogla napraviti za rucak. mislim, i nasa ishrana se uglavnom sastoji od mesa sa krompirom ili rizom i tjestenine, nista drugo ne kuhamo niti jedemo... jesi joj davala karfiol, kelj, prokulice, grasak, dinstas li joj na luku, spinat joj se ne svidja rece jeli, hoce li tikvicu, blitvu jeste probale. pa napisala sam gore da karfiol, tikvicu i brokulu skoro pa redovno jede. ne dinstam na luku ali nekad dodam luka onako da se kuha sa ostalim povrcem. spinat joj pravim s rizom ili krompirom i jedva pojede. blitva isto ko spinat. kelj ne jedemo niti kupujem, ne znam ni kako se pravi. prokulice i kupus jos nisam nikad pravila jer ih mi ne jedemo pa isto ne znam kako cu[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|