Leena -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (9.5.2011 23:19:51)
|
Jelena, navijam za lijepo vrijeme i druzenje, jedva cekam[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Cula sam da ce od srijede, ali ja radim do petka.. Mozda i skontam nesto prije, pa javnem[sm=smiley1.gif] Idacha, hvala na savijetu za meso, probat cu. I ja sjeckam, odavno nece kasasto (osim vocnih kasica kupovnih). Bas mi je drago sto si dobro i dobro podnosis trudnocu. Mogu misliti kako ti je tesko samoj, ali tako ti sada i brze vrijeme prođe, pa će do 1. jula vrijeme proletjeti i eto nam Tareta, aBd[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif], ako i ne urani koji dan kao braco[sm=smiley1.gif] Iman, uvijek si dobrodosla, a brzo ces i ti vamo, jos samo 4 mj.[sm=smiley1.gif] Kad smo kod serija, meni cesto ljudi govore da licim na Grace iz Will and Grace, i fizicki i psihicki, a meni niđe veze, ja crna, smeđe oči... Čak mi je kuma neki dan rekla: Pa, vidi imate isti i nos!-od tada samo gledam njen nos kad osvane na Fox life, i sav mi je ogroman[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|