Lady26 -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (1.6.2011 21:07:42)
|
Ja sam sad imala tako ruznu situaciju....[sm=smiley13.gif] Lanu tusirala u tus kabini, mm bio u dnevnoj (mislila sam da jeste) i ona se malo brckala a ja zatvorila vrata od wc-a da joj ne bude hladno, naravno kupatilo se ugrijalo, i kad sam krenula da je izvadim (a ne da se, place) uhvati me gusenje, nemam zraka, Lana mi iskliznula iz ruku, njega zovem ne javlja mi se [sm=hudicek1.gif], ne znam ni kako sam otvorila vrata i nju za ruke izvukla van wc-a....ona place hem sto mi je pala hem nece van iz vode a ja nikako do daha....njega nema, sisao dole kod svojih, hebo li ga, da mi ej bio blizu glavu bi mu razbila cini mi se...uvijek ovako samo izadje i ode dole, hebo te preseli se ... Obucem je i ostavim da gleda Doru i izadjem sec na terasu.... A ovo mi je zbog sinoc, isli smo na vilsonovo a nemam tableta za alergiju, danas ga molila da mi ode kupiti ali dodje mi tata, pa poslije mama i hebi ga...vratio, ja Lanu hranim i pita me kako sam je uspjela izvuci iz kade, rekoh da si bio tu znao bi [sm=hudicek1.gif]...ja mu ispricam i kazem drugi put mi se javi ili cu ti zakljucati vrata, kaze on drugi put se nemoj gusiti i crce od smijeha, ja [sm=zmeden.gif], kazem M. ne zezam se,nije mi dobro, gusim se, on se sheba...kaze koje su tablete odoh u dezrunu apoteku.... Evo me obukla dux a prozor otvorila nemam zraka...
|
|
|
|