Bambi09 -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (2.6.2011 9:00:13)
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: Bambi09 Dobro jutro i od mene... bebacha, sto se tice oblacenja za spavanje, ja vec ima skoro mjesec dana Nanetu oblacim samo donji dio pamucne pidzamice, a gore ga ostavljam u bodiju dugih rukava... Ako je bodi kratkih onda mu obucem i gornji dio pidzamice... Kod nas je inace malo topliji stan, tako da zavisi od topline tvoga stana, pa ako su ti betonski zidovi mogla bi mu oblaciti tanju pidzamicu dugih rukava... Jelena, Nane je imao temperaturu 39 neka 2-3 dana, cak su mu i zlijezde na vratu malo bile otekle, bio je jako nervozan i bas ono slomljen i iscrpljen... Ali hvala Bogu sve je proslo bez posljedica... Nama su rekli da je moguce da se pojave simptomi svih bolesti protiv kojih se i prima vakcina... Nadam se da je tura bila reakcija na cinu, da nije nista drugo.... ljubi nam princezu uh, sad vidjeh da je kod vas trajala 2-3 dana, kod ovih ljudi koje ja znam je trajala samo jednu noc i nisu spominjali zljezde. koji dan je nane dobio reakciju nakon primanja vakcine? lani je danas 9.dan. od drugarice mali je dobio tek 14.dan, ona vise bila zaboravila na vakcinu koliko me pamcenje sluzi mislim da je bilo 11-ti dan... znaci 11-ti, 12-ti i tek 13-tog dana se pocelo povlaciti... ja bila sam bila na rubu sloma zivaca gledajuci ga kako mu je tesko... al interesantno sve je simptome imao i morbile i rubeole i zausnjaka... ma kriza... jedino se nije osuo...
|
|
|
|