m.i.n.a. -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-decembar) (16.11.2010 21:37:34)
|
Vece.... evo da vam se napokon javim i ja...najveci dio propustenog sam procitala... Rose cestitam na princeyi maloj,sobica je preslatka,dala si nam ideja dosta..a vjerujem da ce i ona brzo nazad kuci..koliko mozes nemoj se sekirat..i sa zakasnjenjem nek ti je sretan rodjendan.. Gagach kako si nam ti,vidim presao je ticker na vise,sigurno si sretna... Sunce veliki pozdrav i za tebe,hvala svima koje su piutale za mene... Rimljanka,sta ima kod tebe..kako nam apredujes...jestel se sve najele danas..ja vala jesam moze mi biti i do prekosutra..hihihi Elma dobro nam dosla.. Laro,Esmina i bebina mama,Cvjetic,Sara,Admira,Taurus,Balash,Vilo...ma SVE...DRAGE [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/nosecka.gif[/image] veliki pozz... Ja sam hvala Bogu dobro,bebica takodje...ovih dana smo dosta bile aktivne pa ledja naravno bole pomalo ali sve je to u granicama,draze mi da tako bole nego navece da nemogu spavat jer po citav dan se izlezavam pa navece nikako zaspat..zato zadnje vrijeme samo aktivno...sljedece sedmice je UZ pa cemo se gledit..moram priznat da je bilo neobicno bez neta a samim time bez RR ali brzo ce se kvar rijesiti pa eto mene opet aktivne... do tada svima veliki pozz..
|
|
|
|