babilon -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (16.8.2011 16:34:32)
|
Zene, da vas pitam za tu brusnicu, gdje kupujete taj caj 100%? Ja imam ono brusnicu baska pa je nekad uzmem i grickam... Posto mi urin nij ebas najbolji moram opjacati tu brusnicu... Inace, bila kod doktora, sve super hB, bebica 1650gr, malo pokrupna, ali eto genetika hihihi, duga bebica mashAllah, na babu ;D s obzirom da jeo n 2m a ja 167 ;))))) sve mjere odgovaraju sedmici trudnoce, bebica fino napreduje, plodne vode dovoljno, srce super kuca... Joj tu sam se nasmijala, radi dr UVZ i na srce i ja govorim 'evo radi' hahahahaha kaze on 'naravno da radi, ali moramo da ga i cujemo.' tako da je to bas bilo smijesno. Uglavnom, moram da opet da radim urinokultur 3x, i uzeo je vaginalni bris, pa i te nalaze moram da cekam, pa vjerovatno ce mi morati neku terapiju ukljuciti da te bubice isCHeram ;D cmoka svima! ps. Moze li mi neko preporuciti dobrog kardiologa i internistu u Sarajevu? Imam aritmiju a i steze me nekad u prsima kao da ce srce prestati kucati, pa moram i to da pregledam za svaki slucaj!?
|
|
|
|