Hanady RR -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (16.8.2011 19:09:04)
|
IZVORNA PORUKA: sanela.asja Evo i mene s ne bas ljepim vjestima u cervikalnom i vaginalnom brisu nadjena bakterija Escherichia coli i Candida albicans..Za ovu prvu znam da je zafrkana,a za ovu drugu neznam znal koja od vas kakv savjet kako da ih se rjesim bas sam se nasekirala[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] dobila sam Cefotaxim tablete i Neopenotran vaginalete i naravno brusnica,imali jos sta da pomaze za sedam dana radim ponovo nalaze [sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif] ne sikiraj se... noramal...milion novopečenih mama to porđe... evo ti čaj koji je meni dala naša malena davno...savršen...meni je pomogao ali je i mojoj kolegici da rješi echerihiju Caj: svila od kukuruza,smreka,preslica,uva - po jednu supenu kasiku od svega ovoga skuhati u jednom litru vode. Ostaviti da se hladi 1h.Kada se ohladi dodati 1l kisele i 40 HERBION KAPI ZA IZMOKRAVANJE (vidi preporucenu dozu kapi za djecu:) piti u toku dana umjesto vode.Pije se samo jednom mjesecno eh sad za ovu drugu...lgljivično je...smanji unos šećera i ugljikohidrata u ovoj fazi dok trošiš terapiju, a terapija će pomoći sigurno[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|