Gift -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (24.8.2011 12:53:07)
|
IZVORNA PORUKA: Bebica11 IZVORNA PORUKA: babilon IZVORNA PORUKA: Gift deste moje bembele...kuznula sam vam sobice i krevetice, ma preslatki su...kod nas je sobica konacno sklopljena a slikat cu kad bude bas bas sve gotovo, nisam jos nabavila madrac i jos neke stvarcice fale, al polako... juce mi je pocela teci krv iz nosa, iz cista mira, malo sam bila i ucvikala, jer je bilo krvi poprilicno, a valjda od vrucine, sta li[sm=zmeden.gif] .. Gift nista ne brini za tu krv iz nosa, to je jako cesto i normalno u trudnoci. Bas sam pitala doktora za to, tako da, no sikiriki, samo nemoj glavu zabacivati kad ti krene krv nego fino spusti je prema prsima ;) i samo jos stisni na vrhu nosa prstima i naprijed glavu kako kaze babilon meni bude cesto pomalo krvi, ono u tragovima, a nije mi jos nijednom pravo procurila e bas vam hvala, odmah sam ja primjenila tehnike prve pomoci[sm=smiley1.gif], al malo me prepalo jer nikad mi do sad nije curila krv iz nosa, a pogotovu u tim kolicinama, a pogotovu sto je u [sm=nosecka.gif] meni sve cudno i sve me odmh zabrine..al znaci to je normalno..oki
|
|
|
|