Bebica11 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (24.8.2011 19:06:59)
|
Zdravo zenice evo jedva kucam, ubi bebce moje[sm=smiley36.gif] savila sam nabrzinu zeljanicu sa Jami-jevim jufkama mm za iftar pa ne stigoh odmah da se konektujem nego: Bebica je masaAllah, napredna pravo, ima izmedju 700-800gr[sm=bravo.gif] pa dr kaze da je pravo napredna i da je to dobro hvala Bogu, gledala joj je organe i sve je ok hB. Kaze-bebica je zdrava hB. Puno se vrtila, cak me pucala dok sam lezala za uzv, jedva smo je snimili al zato nemam lijepe slicice[sm=smiley13.gif]. Pitala sam za spol, kaze najvjerovatnije curica[sm=rozacrtici.gif] tako da je potvrdjeno[sm=bravo.gif]. Gledala mi je dr cerviks 38mm zatvoren(gledala ga vaginalno) pa je htjela cak da mi ukine ginipral i utrogestan[sm=bravo.gif] al posto ponekad osjecam zatezanje rekla je da pijem jos mjesec dana pa ce mi sve ukinuti aBd. Za zeljezo sam dobila Totemu, dobila sam i neopenotran vaginalete, kupila sam i pregnital jer mi je nestalo. Pita me sto mi je nizak secer, i ja rekla da mi je prosli put zabranila, kaze JEDI SLATKO samo nemoj masno i slano[sm=smiley36.gif] eto moj organizam trazi slatko hahahah[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] na vagi 90kg tj dobila 2kg za mjesec(al sam jela i pila danas) i nije me ruzila[sm=bravo.gif], to sam nakupila zadnju heftu kod sveki s kajmakom, a i svaku vecer veceram s muzem[sm=smiley36.gif], jedva cekam da Ramazan prodje jer ne mogu odoliti hrani pa jedem uvijek kasno[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|