babilon -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (28.8.2011 0:00:52)
|
IZVORNA PORUKA: Vodolija83 Babilonko,jesi ti u Sa? Kod tebe je djecak,jel tako? Ja bila u Azelu baby u Hrasnom juce,ama bas nista za djecake nema,samo jedan bodi je meni bio sladak teget i bijele prugice sa 2 dugmica,7 KM,pa ako ti treba idi da ugrabis,1 je ostao.Za djevojcice se moze svasta naci,nekih dzemperaka ,ko med. Ja nisam uzela taj bodic,jer imamo slican vec.Ne znam...meni su bodici najbolji u onoj radnji na Socijalnom,Euromark ili tako nesto...i u Amku sam kupovala na Mojmilu,malo i u Lindexu iako su skuplji... Neke robice je i djecarac naslijedio...tako da ce dobro doci. Pelena imas svugdje,u Amku,na Socijalnom u toj radnji,na Otoci u Merkuru,al ako ces iskreno meni je prijateljica koja kupuje malcu sve znaci bas ono skupo...rekla da su pelene najbolje na Ciglanama na pijaci i da je komad 1,5 KM.Kaze da su se najbolje pokazale,a eto ona ima iskustva,jer je djecaku vec 16 mjeseci. U ovim radnjama ti se krece 10 kom od 25-29 KM uglavnom. Vodolijo, jesam iz sa i u sa :)). Znaci da ne obilazim azel bezze... Kontala sam najvise svratiti da uzmem ono plasitcno cudo za preslavcenje bebe... kao spuzva presvucena u plastiici... znas na sta mislim? Euromark cu pogledati, nisam nikad bila! Lindex cu isto svratiti ako bih mozda nesto nasla slatko za iznijeti iz bolnice aBd. A za ciglane je i meni moja prijateljica rekla za te pelene pa kontam snjom to obici svakako :D : D:D
|
|
|
|