Bebica11 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (15.9.2011 10:56:30)
|
Jutro zenice Evo ja jutros za promjenu spavala do maloprije[sm=bravo.gif] Semice cestitam na dolasku Sarah, da bude hairli, zdrava i puno slatka curica[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Sad ko predje 36-tu sedmicu postaje XXL trudnica[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] Mene su malo popustila ledja hB, da ste vidjele sinoc scene[sm=smiley36.gif], kako sam uzimala abdest umokrila pidzamu i prepala se sto je mokra poslije, hajde skinem ja pidzamu, promijenim ves, i vratim se u dnevni i legnem na kauc kad kauc MOKAR ja se prepala da mi nije pocela voda curiti[sm=jezicek.gif], i panicno ono pipam to mjesto posto je taman kauc pa ne vidim gdje sve ima, kaze mm "hajde sta si se prepala, nisi procurila, ja malorprije tu spustio mokru zdjelu"[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Vodolija drago mi je da je spala temperatura, to je bitno, ostalo ces predeverati, ne odustaj od b.luka[sm=smiley36.gif] Mama21dobrodosla, ako ti ucestaju bolovi slobodno idi dr. da ti dadne dabroston malo da to smiri, tako sam i ja imala, ne brini se[sm=smiley1.gif] Arina sretno na pregledu[sm=bravo.gif] Sensia slikice ces ovamo, i fkt sta je bilo s kolegom, kako je stao?[sm=smiley36.gif] zar bas niko nema gerberkin br, da pitamo trudilice???
|
|
|
|