Silver -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (18.9.2011 12:45:12)
|
IZVORNA PORUKA: drznica Tuspas mene[sm=smiley36.gif] Kako je divno vidjeti ovu slatku djecicu...samo mogu reci mashala, da su zivi i zdravi!!! Kad ih vidim, prodje me ona strah poroda...stvarno vrijedi svake boli, patnje.... Cestitam na novim sedmicama...polako postajemo opet aktivna XXL grupa. Ja mislim da moje dijete nece ni okusit mlijeka od mojihnazovimo sisa hahahaha. Ja ko daska...malo se napuhale fol i bole, bradavice jesu velike, i curi iz njih kolostrum vec, al daj boze da sta kapne, voljela bih [sm=smiley13.gif] Silver, vjerovatno cu ici u cetvrtak na vjezbice ako mi bude dan ok...ako se umorim na poslu idem pravo spavati hahaha. Cucemo se mi[sm=smiley2.gif] I da...voljela bih celavu bebu hahahaha,a ako je pravilo sa zgaravicom, bas ce bit celava. Sve vas pozdravljam, ja sma vam tu, aktivna do 20h dok sam na poslu isto vazi i za mene...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] samo mi jos reci u cemu si bila na vjezbama od odjece, jer ako budem isla ici cu pravo sa posla...
|
|
|
|