drznica -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (18.9.2011 14:08:27)
|
IZVORNA PORUKA: Bebica11 IZVORNA PORUKA: drznica Kako smo pocele derati odjecu, kad se porodim necu imati nista osim farmerica hahahahaha Nego drage moje, gdje vi idete na kontrole??? Ja sam sve privatno vodila i sad nesto razmisljam da odem ili na Jezero ili u Vojnu?! Toliko me strah MRSE da nocima samo razmisljam sta je najbolje. MM kaze samo Vojna,a ja cula i dole isto kao i na Jezeru...ne mogu bit pametna. Mama ima prijateljicu na Jezeru koja je babica i lakse bi mi bilo da sam gore ipak bih imala nekog, a u Vojnoj nikog ne znam.n Zalosno, za sve treba "stela" drznice nedavno se od kolege mm zena porodila u vojnoj i ona i beba fasovale MRS-u tako da nema pravila, ja ipak preferiram Jezero,i ja sam se tu rodila, hajde valjda nam nece nista biti aBd, a mama govori da je i u njihov vakat bilo nekih bakterija i da su znale trudnice i bebe nastradati[sm=smiley13.gif] Bas tako...nema pravila, ako sam peh... I ja cu 99% na jezero bar je sigurno za ne daj Boze neceg...sve kontam ima vremena nemam sta o tome jos razmisljati, ali vrijeme bas pići, vec iducu sedmicu trebam gore otici da vidim sta , kako...
|
|
|
|