Gemelli -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (8.3.2011 16:21:15)
|
Sretan 8. marte drage moje [sm=nosecka.gif] evo malo [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] za svaku od vas ja sam jutros isla po nalaze i CRP mi je ok, 2,4 ref. vrijednosti od 0-5 leukociti se spustili na 14,4 ali poslije 22 to je super i to je sve od uplae grla, 7 dana sam je lijecila prirodnim metodama, ali dok nisam iscuclala septolete, sad preko vikenda nije me proslo, zato animagical, pokusaj nekim pastiljama urin nema baketerija [sm=smiley1.gif] evo link o ovom CRP http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/1394/ vidite, ja takodje imam jako dobru prijateljicu, koja zivi u spaniji i kod njih takodje, ginekoloski pregledi funkcionisu malo drugacije, trudnocu joj vodi patronazna sestra, koja poslusa otkucaje, izvaga i izmjeri pritisak i samo ako ustanovi da nesto nije ok, salje ginekologu, a kod njega inace radi UZ cini mi se samo 3 puta u toku trudnoce, bas im je to bezveze ... zato mersiha ja bi na tvom mjestu kako neko rece pravac u hitnu... evo jos jedan [sm=smiley31.gif] za sve vas
|
|
|
|