sandy82 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (9.3.2011 8:06:32)
|
E moja Medi! Dvoje djece je odraslo pored mene, ali ja nisam imala prilike ni da ih presvučem, ni da ih nosam dok nisu poodrasle. Tako kad sam rodila da nisam imala pojma. Kad sam u bolnici htjela uzeti svoju bebu u ruke prvi put, ja pitam cure u sobi: joj kako ću uzeti? Je li treba paziti na glavicu. Ona kaže da treba i da se ništa ne bojim. Kad smo izlazili iz bolnice, sestra je trebala da mi pokaže povijanje. Dok sam se presvukla iza paravana ona je to kao već pokazala mom mužu. Kao da će je on presvalčiti. Došla kući, malo odmorila, treba presvući. Moja svekrva jadna stoji sva zbunjena. Ja uzmem dijete, razmotam, dobro pogledam kako je sve bilo da znam vratiti. Svekrva jadna pokušava da mi da neki savjet, kako ovo, kako ono, a nema pojam o čemu priča. Mama se još više začudila kad je došla i vidjela kako ja presvlačim. Kaže, kad je rodila brata, danima ga nije smjela ni uzeti kako treba, morala je baba da presvalči. Ne mogu te babetine znati ništa bolje od tebe vjeruj mi. A ako beba ne plače, ima ona dovoljno hrane.
|
|
|
|