sweet insanity -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (30.3.2011 12:53:43)
|
IZVORNA PORUKA: idacha Nedo, mila, kod mene slicni nalazi, samo sto su leukociti 3-6, cini mi se, da ne gledam sada.. ja nikada nisam radila urinokulturu, nikada mi niko nije rekao da trebam[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] sweet, ja sam bila skeptik po pitanju krevetica i zaista zeljela neki kvalitetan, cvrst i stabilan.. u Tz takvog nisam nasla, gledala sam svugdje, na svvaki na koji sam se nagela klimao se i bio nestabilan.. tako da mi je krevetac napravio brat, koji se bavi tim stvarima, od ciste bukovine, dakle nema sanse da se mrdne.. prezadovoljna sam, jer onaj moj hajduk ne mozes zamisliti sta radi u kreveticu, da je malo nestabilnije, bilo bi svasta.. iskreno, na ovom linku, meni krevetac izgleda dosta nestabilno, pa ne znam sta bih ti rekla... Mozda ce ti Blitvicka reci kad vidi nalaze...ja idem u sub., a ti? Ma meni je mama htjela kupiti onaj sa komodicom, jako cvrst i moze se koristiti i kasnije medjutim tetka salje mail da je kupila krevet za bebu kad naraste (od3 do 7 godina) i zeznula nam koncepciju.....pitala me koko kostaju krevetici obicni kod nas i ja rekla i rekla sam da cemo mi to kupiti ali ona kao jeftin je ovamo kupit cemo mi pa cemo poslat autobusom i sad ne znam kaj da radim...pocet c ebrojat ako kazem da necu, a kako sma vidjela to sto sam vidjela nikako nemam dobar osjecaj. Kontala sam pustit nek kupi, nije skup(60KM) a bebi kupiti po svom.........znam da ima dobre namjere ali trebala je brate prvo pitat jer sam komotno mogla uzet onaj krevetic sa komodicom koji mi je super......A tvoj brat..da li prodaje te krevetice ili...?
|
|
|
|