Amam -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (30.3.2011 13:32:43)
|
IZVORNA PORUKA: idacha Amam, podloge za presvlacenje imas kupiti i u Fis Bingu i u Tl.. ja sam kada je Imi bio mali kontala kupiti, ali sam izdigla madrac navise i presvacila ga na njemu... to mi je bilo super, tako da nisam ni kupovala podlogu... a, sto se stavlja ulje na gospodju? nisam cula za to.. ja jedino pijem kasikicu maslinovog ulja, kazu podmaze fino dole i bude lijepa koza kod bebe... Hvala ti draga,ja trazila u Omegi u onoj prodavnici baby opreme,imaju samo onu mekanu,onako beze kao staviti na madrac ili nesto,meni bas treba tvrdja,da je zakacim na stranice krevetica. A ulje cula sam da se pije maslinovo,a isto se moze praviti oblog od maslinovog ili kantarionovog za elasticnos medjice,pa ja da probam [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. IZVORNA PORUKA: honey bunny I ja se nadam da je samo lažna uzbuna :) Pijem tablete za čuvanje, pa kontam da bi one trebale da spriječe kontrakcije, ali ništa. Probat ću i sa apaurinom. Jedino se bojim da se beba ne pokaki :( Čitala sam da može od stresa da se pokaki oboji plodovu vodu u zeleno i onda postaje opasno. Samo se nadam da neće biti to :( Ma nemoj da brines,sto rece idacha,to su blagodati ulaska u 9mj,panika,strah,moze ovo,moze ono,opusti se i uzivaj. Mekonij i ako je ispunio crijeva nece jos van,obicno to krene ili u toku poroda ili poslije .
|
|
|
|