|
mea29 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (19.4.2011 8:40:35)
|
hej babilon i idacha ...preduhitrile ste me :) sto se tice roditelja ja sam svojima pokazala test, tako mi je bilo najlakse a oni su prosirili ostatku porodice...moji su po tom pitanju nekako hladni, to tako treba i hajde zdravo...cak ni ne pricaju o tome, sa euforijom, ni srecom nekom, vec sam ranije pisala da mi je mama skroz cudna...kad sam neki dan rekla da me boli stomak jer se ocito maternica jos nije razvukla ona kaze ja nikad nisam cula za to da boli stomak i da se maternica rasteze (a da se razumijemo nisu moji zatucani pa sad da kazem ne kontaju) ali mama mi je po pitanju trudnoce stroga kao da ja sve bolove izmisljam, kad kazem muka mi, kaze i meni je bilo muka, kad kazem da me nesto boli, ona se cudi kao da je umisljam, valjda hocu da budem razmazena trudnica, a ja uopste nisam takva, realno pricam, ali me ona nikada ne pita kako sam, ni kako podnosim ni dali se umaram...kad sam uzela pet dana bolovanja da povadim sve nalaze i kad sam poslije prvog pregleda ostala kuci jer me je sve bolilo ona zamalo nije fras dobila, kao izbjegavam posao, pa nije trudnoca bolest i tako da je nista i ne pricam o trudnoci, ali zato ja imam mm da me slusa :)
|
|
|
|