Anoniman -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (19.4.2011 11:56:25)
|
Bebice ja vodim kod doktorice ALme Kandic, to je jedna mlada dr koja je jedina u moru nasih doktora pristala da me porodi kad je dosao u pitanje zivot i mene i moga djeteta, tako da ne da je divna, a kad sam joj odnijela kovertu mjesec dana posle poroda da je pocastim nije htjela uzeti... Sad idem kod nje privatno, detaljna je ni jedan pregled ne traje manje od 30-45 minuta, sve sto te zanima mozes pitati, u bilo koje doba dana i noci pustiti joj sms ona odgovori, em je strucna i ako je mlada, em je detaljna, a pravo pristupacna kad god treba. Meni ej Begic rekao da ce me prestati kad prestanem ici po doktorima ona ga je napala za tu konstataciju, ma ni moaj rodjena majka ne znam bi li ga napala, a ne doktorica koja me vodi. Ja sam nakrivo nasadjena pravo od jutros, prvo nam niej radilo grijanje, zvala servisera kod koga smo pretplaceni on mi kaze upalite klimu, pa to znam i bez tebe jbte, onda teta sto mi dolazi cistiti sve se vise obezobrazila, trebala u osam doci, ja je kao kakav kreten cekam, tek se prije pola sata pojavila pa smo imali jedan zestok razgovor, tj ja sam pricala ona je cutala i u svoj toj huju, ana mi aman nije nikako spavala, a mene stomak rastura... i tako [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|