|
Semica -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (7.6.2011 9:00:44)
|
Sweet me malo pozitivno zbunila[sm=smiley1.gif] pa vam drage moje nisam pozeljela ni dobro jutro... Dobila sam 2,5kg za manje od mjesec....bljak...fuj...pritisak dobar,a noge oticu kako oticu-nekad vise,nekad manje,,, Nego-je li neka od vas imala condilome??? Meni se pojavil po 3,4 ta hepeka (ne unutra nego...nezz kak da objasnim a da se ne izrazim lose...maltene na guzi su mi-ne na cmaru nego bas na guzi s unutrasnje strane.prvo sam pomislila da se nisam osula od znojenja,ali posto sam vidjela da stoje kako stoje-pitala juce doktoricu na pregledu i ona mi rece sta je)...ne znam kako ih zaradi kad mm nema nista slicno...[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] da li je moguce da sam to na pregledima fasovala???[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Mama mi je isto imala to ali 2004...da li sam mogla preko wc solje od nje to pokupit pa da se tek sad ispoljilo...??? joj bas sam zbunjenaaaa... Nego ako je neka imala,rekose mi da nije za bebu opasno ali ja se opet sikiram...kako ste izlijecile??? jeste li radile kakve nalaze...meni dala da vadim krv i testiram se na TPHA....pojma nemam sta je to[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] hjooooooooooooooooooooooooooooooj[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]
|
|
|
|