|
mea29 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (7.6.2011 10:32:48)
|
IZVORNA PORUKA: Sensia hej zene da vas pitam, kakvo je kod vas stanje sa ovim bijelim trudnickim iscjetkom? Ja sam prva tri mjeseca koristila utrogestan vaginalno i imala sam obilan iscjedak sto je bilo normalno al sam mislila sad odkako ga ne korsitim da ce prestati, međutim ima ga i dalje. nekad manje a nekad bas obilno da se prepadnem. nema nikakav miris i niti imam ikakv osjecaj upale ili infekcije.... Sad bi ponovo trebala raditi nalaze krvi i urina pa cu bar otkloniti urinarnu infekciju..... Malo me strah jer je nekad i vodenast a zaboravih da pitam dr na proslom pregledu [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ista sam ti takva...ja nisam nista koristila od tableta od pocetka trudnoce (dr. mi je jednom dala canasten, ali ja sam to izignorisala jer pise da se u trudnoci ne koristi) a skoro cijelo vrijeme imam taj isti bijeli iscjedak, nekad bas bijel a nekada bjelicast, i u mokraci primjetim kao bjelicaste tragove, ja mislim da nije od upale, nema ni mirisa,papa test mi je bio uredan,i nalazi mokrace isto kad sam ih vadila, to pripisujem trunoci, dr. mi je rekla da je uvijek pojacan...e sad ni ja ne znam sta da radim, a ne bih nikakve tablete..
|
|
|
|