|
Ivanaiva1 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (16.6.2011 15:42:39)
|
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M IZVORNA PORUKA: Ivanaiva1 IZVORNA PORUKA: sanelaceca JUTROOOOOO. ivana skvo me preduhitrila ali nema veze bitno je da si uspjela napraviti. ja dok sve procitam zaboravim sta treba da napisem heheheh,tek ustala,boli me grlo i slomljena sam sta da uzmem?i da ja nisam vadila ta antitijela dr. mi nije to trazila moram li sta mislite? nema veze, hvala unatoč :-D to se antitijela tiče, ja ih sad ne moram vaditi jer je prva trudnoća inače sam Rh - a Mm RH +, tak doc reče, poslije poroda Rhogam obavezno bez toga enma priče, jedno ako Vi imate neku drugu informaciju svaka je dobrodošla Ja sam i u prvoj trudnoći i sad od trećeg mjeseca pa sve do kraja svaki mjesec kontrolisala antitjela...Svaki ginekolog drugačije pristupa pvpme,neki svaka 3 mjeseca,neki samo u određenim nedeljama, a moja svaki mjesec da mi uputnicu.... Rogham sam i ja primila ali samo zato jer je malac se rodio sa muževom krvnom grupom i RH faktorom tj 0+ a ako se beba rodi sa negativnim RH faktorom tj kao kod majke onda nema potrebe za inekcijom Rogham.... Ali to ćeš tek saznati kada se aBd porodiš pa prekontrolišu bebi krvnu grupu i RH faktor onda ti dođu i kaže : Ima li potrebe ili nema tj jeli beba + ili - ,a do tebe je da odlučiš želiš li ili ne ...... Hvala Selma, ma zvala sam transfuziju, može se i bez uputnice izvadit dođeš gore, platiš 9 KM, sutradan gotovi, tak ću i uradit, a u onom labiću u gradu komplet nalazi 25 KM ne da mi se čekat po DZ- zbog toga
|
|
|
|