|
Bebica11 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (17.6.2011 15:17:42)
|
IZVORNA PORUKA: jelenaT Hannice nazovi i provjeri, kod nas se to regulise u opstini. koliko god da je markica kad te sleduje uzmi, ne poklanja ti niko vec te to sleduje. Meni kad su rekli da treba papirologija da se izvadi kontala sam ko ce to, necu ni ganjati... posle kontam ne uzimam ni od koga sleduje me, nisu neke pare ali ako nsita pocasticemo se dobrim ruckom od tih para. i tako sam za dan sve zavrsila i godinu dana dobijala 120KM i plus 360Km jednom, kad se sabere nije mala svota. Jos kod nas fini ciko u opstini i govori mi posto imamo i na meni i na mm auto, kao prevedite ga na nekoga i nek mm donese ako moze potvrdu da ima manju platu od 600KM, toliko stvarno nisam htjela da cigancim, ali lijepo od cike koji hoce da pomogne. jelenaT, sta moze sve nezaposlena zena u KS izganjati? Ja sam pocela kod jednog privatnika u Agenciji i rintacila GODINU DANA i nisam bila prijavljena a usput zavrsavala master. Hajde bilo mi je bitno ZBOG ISKUSTVA i taman kad je trebao da me prijavi ja zabebim i po belaju na strogo mirovanje i lezanje, i sad sam cula da su primili neku zenskicu, nit je radila tu, niti ima iskustva, i jos ce je prijaviti, tako da je bas nepravedno ispalo al eto...sreca mm radi i ima pofinu platu, auto nam je na firmi mog oca, nije ni na jednom od nas
|
|
|
|