m.i.n.a. -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) (18.2.2011 9:41:23)
|
Evo mene na kaficu,vrijedna Gagach nam napravila..uhh sto mirise,vidi se razlika:)) Ma to je mene malo uzelo al jedna doza placa da se malo olaksa i brzo nastvljamo dalje...Bravo za kosarkasa,kad postane poznat i uspjesan moci cu se hvalit da sam jednom pila kafu sa njegovom mamom..:)) Rime ja njega mazem sa bademovom kremom,svi oni losioni i ulja su mi hemija a od bademove mi i mirise i osvjezi se a znam da nije stetna..ja ga namazem cijelog:)posebno na pocetku dok se koza jos gulila,fino stavim kreme,polahko utrljavam,kozica spadne a njega usput masiram..on se sav prepusti,najvise voli presvlacenje i kupanje..za guzu nekad stavim penaten puder ako vidim da se zacrvenila i zacas prodje.kupam penaten samponom i to je sve od kozmetike sto koristim,djaba sve onoliko kupovala ranije:))i sad kako su grcici pa stomak masiramo nekad uljem djecijim nekad kantarionovim stavim obloge..sto s erane tice kod mene je sivana ko haljina,kad sam pitala doktora koliko ce trajat sivanje kaze necu da te lazem moreaces se strpit,ima dosta...ja se ne bih usudila sama skidat,cekam nek sami spadnu,odavno sjedim i sve ostalo tako da izuzev svraba meni je ok..a wc,obzirom da mi je kada stavila sam stolicu pored pa prvo se oslonm koljenima na stolicu i prebacim unutra i sve stojeci obavljala do neki dan..vise me bilo strah nego sto nisam mogla al eto..kako nam je Adnica,vidim fino napreduje,ako nisam pogrijesila profil mislim da sam vas vidjela na naslovnoj slici,masalah..ljepotica:))odesmo mi od teme,zacatavamo sa nasim problemima:)) Cipelica dobro nam dosla,vidjeces da se neces pokajati..malo je ovako finih i razumnih trudnica igdje..hehe..vidis da se meni tesko odvojiti od ove teme a danas vec 20 dana od poroda..skontala sam neka me ovdje sve dok se vecina nas ne prebaci na bebe...mada sve ima svoje cari,lijepo je i tamo citati i pisati samo dok se udomacimo..:) Pozz svima od nas dvoje...samo da nam prodje vakcina i mi idemo u setnju,malo cemo po Sa a onda idemo u Ze i samo cemo hodat..mama vec dogovorila kafe i druzenja..:))
|
|
|
|