stefania -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) (18.2.2011 12:21:44)
|
joj zene dje ste...ja sam sva u belaju ali ne svom nego sutra vodimo cukaricu na sterilizaciju i ja vec dva dana ne spavam i placem zbog toga, ma fuj se osjecam ko pravi krvnik, a sta cu, moram i zbog njenog zdravlja a i zbog nas, jer kako cemo s njom kad dodje beba...ma uh, sva sam nasekirana, cini mi se lakse bih podnijala da mene sterilisu....valjda je to od ovih trudnicki hormona, ja se nadam da je to i da ce moja curica biti dobro poslije sutra i da me nece mrziti...to mi je zasad najveca preokupacija...kod vas vidim svega ima... Nejra, cestitam na decku tvom [sm=bravo.gif] i zelim vam sve najbolje[sm=smiley1.gif] Gagach bravo za kosarkasa...valjda si sad rahatnija [sm=smiley1.gif] bas mi je drago da je sve ok... Medi prestani vise da trosis pare ccc, u ovakvoj ekonmoskoj krizi hehe :)) sjedi zeno odmori [sm=smiley36.gif] Simran ne znam ti nistsa za taj herpes, ali leukociti su i meni bili poviseni i ja se usrala, reko imam leukemiju ili neki drugi rak, ali mi je dok fino objasnio da u trudnoci leukociti isu gore ponekad i sami od sebe..ne pitaj zasto, ali mene je to smirilo..evo sad moram opet sve vaditi te nalaze...valjda ce biti ok..a vidis da si se bezze prepala..a, da jos da cestitam [sm=rozacrtici.gif] Cipelice welcome, mi smo tu negdje ja isto za par dana ulazim u sesti aBd... Sanela.asja znam da su mucnine fuj, ali dont worry za bebija jer tvoje tijelo koristi zalihe od ranije u tom prvom periodu cak i ako puno povracas bebi se snadje za hapicu[sm=smiley1.gif] eh, svima se obratih..ako sam koga zaboravila nek ne zamjeri ja sam malo luda oko svog psa jbg... a, da, vilo sad ti vidjeh ticker, mashallah draga jos sedmica ili manje, ajde sace mica...jos koji dan odoh kukat nad sopstvenom sudbinom...
|
|
|
|