Anoniman -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (29.6.2011 17:02:50)
|
Animagical javila sam dr sms-om da su mi rekli carski i ona mi rece da u 36. nedjelji moram na komisiju da vidimo kad i sta, a sledece sedmice cu na kontrolu pa cemo vidjeti. Ma danas mi je dr detaljno objasnila sto carski. Kaze ona tokom trudnoce luduje vid kod miopije strasno, a tokom poroda ne, vec tokom poroda moze da dodje do pucanja ocnog dna i ne daj boze iskakanja oka, sve se to moze posle vratiti operaciono, ali sto rizikovati i izazivati sudbinu. E sad meni jeocno dno dobro na desnom oku, a na lijevom sa desne i lijeve strane je doooosta istanjeno, a na jednom mjestu malo i napuklo sto je mozda u toku proslog poroda ali meni niko nista nije rekao pa nisam ni kontrolisala. Tako da mi je sad dala neke vitamine za oci da pijem, a nisam znala ni da postoje i neke vitaminske kapi da stavljam u oko, ne bi li se to malo zamladilo, ali o prirodnom porodu mogu samo mastati. Ona kaze 90% su sanse da prilikom prirodnog poroda krene naopako, a 10% kako treba, sto je mali procenat i naravno ona nece da da saglasnost za prirodan porod, a ne zelim ni ja da rizikujem i pored ogromne zelje za prirodnim porodom.
|
|
|
|