Silver -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (30.6.2011 9:00:32)
|
IZVORNA PORUKA: Gift dobro jutro.. evo i ja pijuckam kaficu polako..izgleda danas ce biti lijep dan... vidim imam ovde kolegica po struci[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] ..ja sam se zapravo iznenadila sto su ih ikako i suspendovali jer to je trebalo jos i davno...joj da mi je bilo vidjet Bajrinu facu kad je dobio iskljucenje, a Saltaga pismeni ukor, pih..ma inace se na fakultetima svasta desava, al ruku na srce, prema meni su svi oni bili korektni i nisam imala nikakvih problema, nit mi jo ko trazio pare nit boze sacuvaj sta drugo... Stvarno treba biti realan, ni ja nisam imala problema s anjima...nimaloo...ali mi je bajro bio ljigav oduvjek, lucic i nije toliko kao on, a saltaga budala, pise da je plagirao knjigu jednu od viskovića, cak se i visković izjasnio o tome, bar radi toga je trebao dobiti suspenziju i to knjigu o metodologijji prava, a taj je predmet predavao nakon sto je dao ostavku na mjesto dekana....samo me je omanović iznenadio...nije mi djelovao ljigavo kao oni ali eto...vuk u ovcijoj kozi...
|
|
|
|