stefania -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (21.2.2011 15:37:28)
|
gagach sta da ti kazem znam tacno kako se osjecas, ja sam i sad uvjerena da sam joj oduzela nesto Bozije sto joj ja nisam dala i nije bilo moje da uzmem..fuj je osjecaj, ali isto tako, s druge strane kao sto mi je moj vet lijepo rekao, drugarice, nisi normalna njima je to manje bitno nego nama tj. briga cuke sta je izgubio kad ionako nema pojma sta je to bilo...ma hmm, ovako ti stvar stoje..ako je kod tebe muzijak onda ti je manja frka jer je kod njih operacija mnogo kraca i mnogo manje opasna tj. invazivna i za muzijae traje oko 20min do pola sata..(zenke sat-sat i po :S), onda sto je cuko mladji to bolje jer organi nisu totalno formirani i tako to, pa je oporavak kraci...moja je sad ok kakva je bila, najgore je bilo kad smo je vratili kuci i kad se predvecer skroz probudila iz anestezije i pocela da cvili jer je bolilo..ja sam vristala po kuci vise od nje i bila ljuta na sebe, na muza i cijeli svijet, sta sam uradila i sta mi je to trebalo..ipak, kad sam se malo dozvala skontam da je ovako bolje i za nas (sta da radim kad bebi dodje a ona ima tjeranje npr) a kazu i za nju jer ovako nema opasnosti da dobije neke rakove i tumore poslije kad ostari... ako ces to raditi onda uradi to sto prije jer nikako nije dobro da to sto mu se desi poveze s bebom, to sam cula da nikako nije dobro, pa eto probaj sto prije da odradite to..savjetujem ti da uradis to privatno i nikako na veterini, jer su oni, barem po meni, malo previse nonsalantni i samo gledaju da ti uzmu lovu..alii ne znam ti odluci, ako hoces poslacu ti pp s kontaktom mog veterinara koji je stvarno pozrtvovan i super...ona sad ima skroz mali rez kod pupka i ne mora da nosi ni onaj okovratnik a ni da vadi konce jer su oni koji se tope...danas je treci dan od operacije i ok je ona, ali nije bas raspolozena i stalno spava..samo ustane malo jede, piski i to je to...vise nema bolove osim kad pokusa da skace[sm=smiley13.gif] a to radi jer zaboravi da joj je nesto bilo...ma svega ti napisah, ocito da sam istraumirana ovim...javi ako ti jos nesto zanima ne znam sta bih ti jos rekla...bice ok :)
|
|
|
|