m.i.n.a. -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (21.2.2011 20:21:49)
|
Vece drage... Animagical bravo za rezultate.. Sunce...ma kad zagusti ja bih i bosa a kamoli u opankama..mozes ih isarat malo pa mozda bude neki krik mode medju trudnicama..hehe..kako veceras duras,ima li otoka.. Vilice..Medi...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]..veliko bravo za vas...sad ce to...ja sv ecekam i stalno mislim jestel i samo se mislim da vam sve prodje kako treba..moja rana je ok,jos ima konaca,ja se ne usudjujem to dirat,vise je i ne pazim ko na pocetku..hehe..sad samo tus i brzinski oblacenje..sad imam druge obaveze..:))Ja kako sam bila u problemima oko dojenja,hocel necel,na kraju nece,al neko mi rece,dal je patronaza ili sestra u ambulanti kao pa uvijek je bilo u narodu ko ima manje grudi vise ima mlijeka,vece grudi manje mlijeka..mislim to su narodne price i ne vjerujem u to jer imam slucajeva i ovakvih i onakvih u blizini al eto zacudio me taj komentar,doduse moja prijateljica je sitnija gradjom i sitnije grudi ima,uvijek je htjela vece a eno Bogami djevojcici vec osam mjeseci i idalje doji,super za nju...ovo ne znaci da s eja hvalim da sam obdarena..heheheheh.. Eto drage..ja svog Armana okupala,nahranila i uspavala pa mozda ce malo bolje spavat veceras..hehehe...a i ako ne bude onda cemo pricati nas dvoje ko veliki..:)
|
|
|
|