Ivanaiva1 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (15.7.2011 9:15:20)
|
Dobro jutro ženice, za one koje rade "jeeee napokon petak" ranije kidat s posla. Za one koje sitno broje "sretnooo [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]" da sve prođe aBd kako treba, a za nas koje smo negdje na pla puta uh, valaj nam deverat što bi naš narod rekao. Tek sad skontah da guramo 6 mjesec, kad prije kontam se. Čitam Vas, ekstra ste mi. Neko je spominjao one "memrohide" ouj puj puj, mislim da vas je više. Ja ih za sad nemam, hB ali sam ih nekada ranije imala i to je bilogrozno, ustvari imala sam ih na početku trudnoće, tada mi je jedna prijateljica napravila čepiće od svinjske masti i vjerujte da mi je fakat pomoglo. od tad da se ne urekne ništa, redovita stolica, a puno sjedim što jest jest. Jest gadno s onom maščobom i odvratno al pomoglo i nije dugo trajalo, sreća. Ja imam problema s oticanjem nogu, crocsice će mi postat tijesne. Spremam s eradit nalaze, dao mi čika doc al ću na svoju ruku uraditi i urinokulturu. Jel neka radila urinokulture u trudnoći?? Držite s eženice moej i pomazite svoje bebice maje
|
|
|
|