babilon -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (25.7.2011 11:43:09)
|
IZVORNA PORUKA: mamina princeza IZVORNA PORUKA: babilon IZVORNA PORUKA: mamina princeza a gdje kupujes taj selsun..... nisam za njega cula a i ja sma ja mislilm probala milion razlicitih sampona al eto vidis meni vichy pomogne lijepo a iste simptome sam i ja imala duuugooo vremena Ja sam sve zivo isprobala dok nisam otisla pravo doktoru (zivjela avni) i odmah mi rekao tako i tako,t o je dijagnoza, ovaj sampon, u prvojsedmici svaki drugi dan prati kosu, prvpi put dobro oprati i isprati i onda dobro nasapunjati (a treba pravo malo sampona da se nasapunja sav pjenas postane) i ostavis jedno 1-2min na glavi, i to je menet ako peckalo i skontala sam da ima efekta... i od tad samo op potrebi, ali asd hB smanjilo se skroz... Nekad mi zna biti kriza da mi se cak ta perut pojavi i na obrvama, uzas! Panika em uhvati kad ga nemam u kuci :))). Inace je to povezano dosta sa stresom. sto se tice kupovine ja to preko kume iz beca narucim il kad ja odem il mm il bilo ko ;D uvijek 2 uzmem... Jedan zna trajati i po godinu dana. Jer, kad ti se to smiri na pocetku onda jedan mjesec peres samo 1 hefitcno i onda samo po optrebi... Evo ja ga ne koristim vec 6mj, jer nema potrebe ;D ma isti siptomi su i kod mene skroz .... cak it o iznad obrva. meni se rjetko peruta samo ponekad skad sma bas nervozna ali je redovno bas crveno jako jako. ja imam isto jedna dio na licu na obrazu ispod oka koji je takav al ne uvijek. Na isti nacin koristim vichy .... prvi put samo poperem i tek drugi put pjeni i malo duze drzim i tako djeluje. Ja otrpilike kad se zaustavi kriticna situacija perem svaki drugi put njim da odrzim. i ja sam pocela koristi vichy pod kontrolim i preporukom. Sad vec ima godina od toga pa znam sama otrpilike kako mi treba. a i tebi nestaje seboreja u trudnoci? aaa to bi me bas radovalo kad bi i meni nestala opet da malo odmorim od vichija.....hihihi Ma joj, kad se sjetim, meni je najgore bilo 2000. za pobudaliti, toliko svrbi,cese hocse glavom od zid.. i onda te crvene fleke, pa krastice.... i onda mi se oko obrva to pojavi.. pa kad se kupam fino i tu istrljam, ostavim da odstoji i prodje. Inace koristim sampon od 1995., i probala sam i ove vichy i ostale varijante, kontam moyda pomogne a jeftinije je, ali dyaba... Selsun za rahatluk ;D. Ustvari kad skontam skoro godinu nemam problema, tako da, ne bih rekla da je povezano sa trudnocom, ali bi mi bilo drago da se ne opjavi, mrzim svrab! :)))
|
|
|
|