Bebica11 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (26.7.2011 13:58:33)
|
Zdravo zenice Ja evo tek online, bila mi zaova, nocila. Sinoc smo opet pizzu pravili, i smazali tufahije, jutros mi je opeglala ves, pa je odmah lakse zivjeti da se ne sekiram mm za kosulje a i meni neke stvarcice nego Anice cestitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam za curetak[sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] eto nama drugarice, ima da ih oblacimo, jos su u par dana...jedva cekam da ih dobijemo ako Bog da,ja vec mastam o svojoj i svaka curica na ulici mi slatka[sm=jezicek.gif] A vi "svekrive" sto nosite sinove, nemojte misliti da ce biti lahko s nasim maleckim, pogotovo moja ako bude na mater bice probirljiva[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], i nece biti puno obzirna dok ne dodje pravi[sm=smiley36.gif] A za 4D ja vec imam 4d slicice od 13. sedmice, jer meni dr odstampa uvijek par slika, a voljela bih da imam i video.[sm=bravo.gif] Gerbo vidim da je sve ok, sreca pa citam odzada[sm=bravo.gif] Arina i ja se nanerviram kad me "izbace" s pregleda za 5 min i takodjer i ja sam primjetila kad uvede neko muza da duze bude...e i moj ce iduci put[sm=hudicek1.gif] <Ostale[sm=smiley31.gif], samo sam preletila postove, sad kad sam sama da iskoristim da mamu nazovem, nismo pricale 10 dana dok je bila u CG[sm=bravo.gif]
|
|
|
|