Bebica11 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (26.7.2011 16:09:12)
|
IZVORNA PORUKA: Semica IZVORNA PORUKA: Bebica11 zenice recite mi da je ok sto bebicu po danu ne osjecam [sm=smiley19.gif], samo uvece, nekad i preskoci..gdje je babilon, ona je ono teska kategorija[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] sve kontam da nije do ovih apaurina, pijem 2 na dan[sm=hudicek1.gif] jasta je nego ok...no sikiriki...pa i bebi dodje period kad je "lijena" pa bi samo pajkilaaaa....kao i nama[sm=smiley1.gif] a jos pogotovo sto pijes apaurine....i nju to smiruje i uspavljuje....bitno je da je osjetis makar ponekad[sm=bravo.gif] ma meni prva bebica, prvo sto mi je posteljica prednji zid, pa onda sam malo i "pomasna" pa nisam ni osjetila jos pravi udarac vec ono da se nesto pomjera, kucka pomalo, blaaago i tako vec 2-3 sedmice, a trece i ovi apaurini....bas me zabrinjava al eto ono sinoc je valjda bebica bila,fino se nesto ispomjeralo uvece i onda danas nista[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif], nekad i dan preskoci...jedva cekam da mi ukinu...ne moze covjek biti pametan, ovamo kontrakcije pa mora smirivati maternicu a s druge strane briga za bebicu od tih tableta...bas se izgubi[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|