Anoniman -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (30.7.2011 13:17:00)
|
Gerberka kad ako Bog da, sto od srca zelim rodis zdravu i lijepu bebicu i budes pisala po drugim temama, onim po meni najljepsim na ovom forumu shvatices sto sam ja ovo napisala "nemajka"... uleti na temu bebe od 0-1 ili bebe od 1-2 pa ces shvatiti sto sam napisala nemajka, ni sekunde nije bilo namjenjeno tebi sta ili da si ti aludirala na to. Ja sama za sebe kazem da sam nemajka, a sto mozda nekad i shvatis. Da si panicar nisam rekla iz tog razloga koji si navela, nego uopsteno draga... prevrti svoje postove pa ces shvatiti mozda, nisam to rekla iz zle namjere sekunde jedne vec sama ces vremenom skontati sto sam rekla, sto se prije opustis lakse ce ti biti. Kad si sada u ovakvom grcu kakva ces biti kad bebica dodje i kad krenu problemi svakodnevni...ostavi strpljenje, strepnju za tada... ni ti ne znas moju dijagnozu, ni dijagnozu mog djeteta pa ne ulazim u detalje uopste... odakle znas da se ja nisam borila sa problemom zaceca ili neceg drugog... ja sam iz dobre namjere rekla da pokusas malo trezvenije da razmisljas i malo manje panicis, ali ustvari ko sam ja uopste da ti sta govorim ili savjetujem. ja sam iznijela svoje misljenje na koje imamo svi pravo. ako citas moje postove detaljnije kad god nekome savjetujem nesto, a dam savjet ako neko pita uvijek napisem da je to moje misljenje ili da bih JA tako uradila, a na svakom je da odluci sta ce da radi sa svojim zivotom.
|
|
|
|