Bebica11 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (30.7.2011 22:43:33)
|
Zdravo zenice jedva vas iscitah, jeste "davile" s omeksivacima, morala sam preskakati[sm=jezicek.gif] Anici sam slala sms i rece da prima antibiotike i da su joj nasli upalu, al mi je "zvucala" bolje, nije se zalila previse, valjda sto sam ja njoj[sm=smiley36.gif] Ja sam danas isla na pregled, mala ima 421gr[sm=bravo.gif], odgovara punih 21 sedmica, i stavicu mjerice na onu temu ugl. NASEKIRALA SAM SE, oplakala danas, dr je bila pravo FUJ prema meni kad je cula da sam bila u bolnici, valjda je mislila da sam nekome dala novac i da je masilo[sm=hudicek1.gif] pa je mene napala sto su me primili, sta su mi radili itd dok je ona bila na godisnjem. Onda kad je cula da sam se udebljala 3kg POBUDALILA, samo sto me nije pocela vrijedjati, a jos zna da lezim itd. NAPALA me cak i za terapiju koju pijem, kao te apurine(a i ona mi ih preporucavala) i dabroston i SVE UKINULA a nije me ni pogledala...a kad me pogledala OPET JE MATERNICA U BLAGOJ KONTRAKCIJI i dobila sam ginipral i dalje utrogestan, i kao "kad mirujes miruj na l. boku", kontam se "dogovori se zeno sa sobom", jos mi je beba okrenuta na zadak, na 4d od huje me nije htjela ni gledati kao obicno, ni spol mi nije htjela reci(a ja joj nisam rekla da su mi vec rekli), a kad sam je pitala da joj dodjem na GAK posto me ovi iz DZ salju na GAK (al sam napomenula da cu dolaziti i privatno kao i do sad mjesecno a jednom na gak, tj svakih 15 dana 1 put gak jedan put privatno NAPALA ME kaze i LAZE da nikog ne vodi gore i kao u fazonu-PUN TI JE GRAD GINEKOLOGA pa biraj....vjerujte doslo mi je da promijenim ginekologa)[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Jelo mozda cu kod one tvoje na GAK jer ovi iz DZ mi traze da se vodim tamo a nastavicu i ovoj paralelno il preci privatno kod Kandic i na GAK...nekako da ukombinujem...joj Boze[sm=smiley13.gif] i nije me dugo ni gledala, smlatila me i onda sam izasla i ISPLAKALA se mm u autu, a on me zeza da me oraspolozi sto je beba bila guzom okrenuta i kaze "pokazala joj je beba kad nisi znala ti" i govori mi mm sto nisam pitala dr sto je nervozna kad me napadala....fino sam joj dosla i platila, sto me ne moze kao insana primiti helem bas sam nasekirana i onda sam otisla njegovim, a njegov babo jagnje ispekao za Ramazan da stavi u led i NAROKAM SE JANJETINE I USTIPAKA i u inat dr i jos sam se zezala "da me sad vidi" a zabranila mi pite,ustipke, pogace, hljeb, MA SVE...samo snitu crnog hljeba danas sam jos malo pustila sebi radi sekiracije(a nisam kolace i sladoled iako su mi nudili) a evo vecerala sam paradajz i isla u intereks i kupila sebi povrca i od sutra DIJETA[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|